CultinationaL organiseert..  
 

      Emmett techniek training tijdens Yoga week       

Boemrelease.nl o.l.v. Brigitte de Langen 

€ 155, incl. certificaat 

Tijdens de super yoga week is het mogelijk om een emm-tech training te doen. Normaal wordt deze in 1 dag gegeven, maar deze week spreiden we dat over 4 dagen, 2 uur per dag zodat je het je rustig eigen kunt maken en met elkaar kunt oefenen.
Wat houdt een EMM-Tech in..........
Het is een verkorte versie van de Emmett Techniek . In deze training leert je 11 speciaal geselecteerde, uitermate effectieve technieken toe te passen om  anderen en de meeste ook op jezelf op een veilige manier te helpen bij klachten van de nek,  schouders, rug, benen, balans en andere klachten.
Voor wie is deze training geschikt
Eigenlijk voor iedereen, je hebt geen vooropleiding nodig. Ross Emmett heeft deze workshop zo opgezet dat ook niet-therapeuten de mogelijkheid hebben om zijn techniek te leren en toe te passen op bijvoorbeeld familie en vrienden. Zo kan je anderen op een snelle en makkelijke manier helpen.
Voor degene die beroepsmatig werkzaam zijn, zoals in de gezondheidszorg, bejaardenzorg,  sportbranche, fysiotherapie, Shiatsu, massage etc. is deze training een waardevolle toevoeging. Je leert technieken waarmee je cliënten en patiënten sneller en effectiever kunt behandelen. Hierdoor kan je de pijn en ongemak verminderen en de mobiliteit sneller verbeteren.

Tijdens de week geeft Brigitte ook hypnose sessies. 

Aan het eind van de week heb je een officieel certificaat en een syllabus waar je alle procedures rustig kunt nalezen. Je staat dan tevens geregistreerd in Australië bij het hoofdkantoor van Emmett. 

Voor meer info: boemrelease.nl  

aanmelden: zie bij hoofdmenu inschrijven of op de yogapagina