CultinationaL organiseert..  
 

- Jazz à la française - Improvisatie met Iman Spaargaren   10-07 tot 16-07 2022 Harcigny Frankrijk 

basisprijs € 565,- incl. ontbijt, lunch & diner

 early birds € 25 korting tot 15 april

Studio Harcigny organiseert i.s.m. CultinationaL Jazz a la française, een zinnenprikkelende workshop voor meer dan beginnende muzikanten die graag aan de slag gaan met het combineren van jazz improvisaties, instant composing en allerlei prachtige Franse muziek, variërend van Franse chansons, variété klassiekers, Franse popmuziek en jazzstandards van grootheden als Django Reinhardt.

Denk aan een jazzstandard als Les Feuilles Mortes, muziek van de nouvelle vague film L’ascenseur Pour L’Echafaud met Miles Davis, een Franse klassieker als La Mer, een top 40 hit als Une Belle Histoire van Michel Fugain.

We laten ons inspireren door de originele teksten en muziek om van daaruit te bouwen aan eigen versies met een sterke jazz- of improvisatiekant.  De workshop is bedoeld voor de gevorderde instrumentalist en zanger (m/v). De ideale workshop-bezetting bestaat uit: drums / percussie / contrabas of elektrische bas / piano, toetsen / accordeon / gitaar / blazers / zanger(es)  De ritme-sectie heeft een gevorderd niveau en kan akkoordsymbolen lezen. Blazers dienen enkele jaren les gehad te hebben en noten te kunnen lezen. Men staat open voor improvisatie (te leren).  De workshop wordt afgesloten met een concert.

Iman Spaargaren is saxofoon- en klarinetdocent en workshopdocent bij SpaargarenMuziekFabriek in Amsterdam, Amstelveen en Utrecht. Ook geeft hij les bij de DJAM-opleiding in Amsterdam. Hij heeft in de afgelopen jaren diverse workshops gegeven (o.a. bij Buitenkunst en in Utrecht, Rotterdam en Frankrijk). Tevens is hij arrangeur bij StartAfresh! en Dr. Loevenhout & Consorten uit Utrecht.

Iman speelt naast zijn docentschap in diverse bands (Undercurrent Trio, StarkLinnwmann Quartet & Voice of Monk), heeft verscheidene CD’s uitgebracht (High Tide Low Tide, Pictures at an Exhibition, In The Moment, Flow) en heeft in 2012 de prestigieuze Young VIP Tour gedaan. Hij toerde in de afgelopen jaren o.a. door de VS en Europa.

info over locatie vind je hier 

 

iman2-365
iman2-365
1. het entreepad
1. het entreepad
2. artisjok
2. artisjok
9. ontbijt
9. ontbijt
3. het veld
3. het veld
4. kampeerveld
4. kampeerveld
5. privétent te huur
5. privétent te huur
6. de speeltent
6. de speeltent
7. huiskamer
7. huiskamer
8. keuken
8. keuken
slaapzolder
slaapzolder