CultinationaL organiseert..  
 

- Zomer special power week – metBritta wartenberg

16-07 tot 22-07 2023 te Zentire in Meterik, Noord Limburg

 basisprijs € 595,- incl ontbijt, lunch & dinerDeze zomerspecial power week is jouw week voor zelfhealing en bewustzijnsverruiming !

Wat leven wij toch in een waanzinnig turbulente tijd! De weg die we op dit moment als mensheid bewandelen roep bij steeds meer mensen onzekerheid of vragen op. Oude overtuigingen worden ter discussie gesteld, wat maakt dat mensen zich gefrustreerd en onveilig voelen. Velen zijn het vertrouwen in de toekomst kwijt geraakt, voelen zich oververmoeid of uitgeput.
Dus de vraag is: Hoe blijven we mentaal gezond en emotioneel stabiel? Hoe blijven wij vertrouwen in onszelf of in elkaar? Hoe komen wij helemaal in onze kracht, in rust en vertrouwen en hoe houden we onze rug recht?
Deze tijd vraagt om nog meer bewustwording, om Bewust zijn in zelfliefde, zelfvertrouwen en assertiviteit, het uiten van je emoties en het leven van je zachtheid. Wanneer je deze thema’s kunt integreren in jouw leven kom je helemaal in jouw kracht te staan.
Tijdens onze Zomer special power week krijg je alle achtergrondinformatie en uitleg over de de Schumann Resonantie en leer je deze te integreren in je systeem. Je ontvangt je een schat aan waardevolle tools en informatie om:
– jouw zelf genezend vermogen te activeren
– je te beschermen tegen straling en andere ongewenste frequenties
– je cellen te activeren en je DNA te restaureren
– blokkades op te lossen en nieuwe inzichten te creëren
– je rechter- en linkerhersenhelft met elkaar te verbinden
– je bewustzijn te verruimen door baanbrekende nieuwe inzichten over de wereld waar we in leven
Onze zomer special week wordt heel interactief en oplossingsgericht vormgegeven. Laat je verrassen door creatieve oefeningen en opdrachten. Wij werken met ons innerlijk bewustzijn, activeren oude kennis die is opgeslagen in onze DNA. Dat in afwisseling met mooie meditaties en helende muziek. Dit alles in een veilige omgeving en midden in de natuur, een cadeau voor jezelf!
In deze prachtige power week hebben wij de tools van onze “Rise and Shine” training geïntegreerd. Elk van de 5 dagen staat in het teken van een van de 5 elementen vuur, aarde, metaal, water en hout, die de basis vormen van onze natuurwetten. De natuurwetten gelden voor ons allemaal en als we die integreren in ons leven zijn we in balans.
Zo ga jij concrete stappen zetten richting een nieuwe kijk over jezelf en de wereld om jou heen. Door nieuwe inzichten ontwikkel je nieuwe perspectieven en ervaar je weer rust en kalmte. Je komt in jouw eigen kracht te staan.
Neem nu het besluit om de kapitein te worden over je leven en meld je aan voor onze cursus. Jij bent de schepper van je eigen realiteit, de kapitein van jouw levenslot, de master van jouw ziel! In deze cursus gaan we samen jouw creatiekrachten tot leven wekken, zodat je dat leven kunt leiden dat jij wenst.

De middag wordt ingevuld met verschillende actieve oefeningen, gericht op muziek, beweging en creativiteit. Er is zeker ook voldoende ruimte voor vrije tijd, rust en contact met de natuur. In de avonduren behoort een kampvuur of gezellig samen zijn zeker tot de mogelijkheden, gebaseerd op behoefte en wensen van de groep.
Tijdens jouw hele verblijf kun je gratis gebruik maken van onze Schumann 3D frequentie platte. Je hoort alles over de werking van de platte en kunt met alle vragen bij ons terecht. Dit is een prachtige ondersteuning van het innerlijk bewustzijnswerk met de Schumann frequentie. Zo kunnen wij samen een mooi en vooral genezende week neer zetten. 

Verblijf kost € 595,- en is inclusief ontbijt, lunch & diner en alle lessen. De Prijs is excl. vervoer, maar bij voldoende interesse kan carpool worden geregeld.  Reserveren van een tweepersoonskamer of privékamer is mogelijk op basis van € 35,- pp per nacht. Een lakenpakket is beschikbaar voor € 10. Kamperen kan voor € 10 per nacht.
Aankomst is zondag 16-07 na 16.00. Als iedereen is gearriveerd dan openen we een fles bubbels en daarna diner. S’avonds is introductie en kennismaking.
Vertrek is Zaterdag 22-07 na het ontbijt na een gezamenlijke afsluiting.
Britta Wartenberg – Spreeuwenberg    info@zentire.nl
Wees welkom!

inschrijven kan HIERBritta
Britta
zentire
zentire
zentire
zentire
buitenveld kamperen
buitenveld kamperen
buiten
buiten
zijkant
zijkant
buiten
buiten
zitje
zitje
binnenverblijf
binnenverblijf
zentire
zentire
pauzeplek
pauzeplek
pipowagen
pipowagen
uitzicht uit pipowagen
uitzicht uit pipowagen
slaapgelegenheid
slaapgelegenheid
Houtkachel
Houtkachel